Wat we doen

Veelzijdige oplossing in samengestelde delen

Onze expertises

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en samenstellen van eenvoudige tot complexe installaties, sub-assemblys en onderdelen, waar zowel draai- als freesdelen een onderdeel van uitmaken. Ons dagelijks werk bestaat uit het bewerken en lassen van staal, aluminium en diverse RVS soorten.

Welke diensten leveren wij

Gecertificeerd laswerk
 
Machine- en apparatenbouw
Verspaning

Een slagvaardig team met een
technisch vooruitziende blik

Wat kun je verwachten als je met ons werkt?

Een slagvaardig team met een technisch vooruitziende blik
Van omvangrijke tot complexe installaties, verspaning of ondersteuning bij engineringsopdrachten, wij hebben de juiste technieken en vakmensen in huis om uw klus te klaren. “De handen uit de zakken en de ogen op het beste resultaat” is onze mentaliteit. Dit betekent dat we altijd een paar stappen vooruitdenken tijdens een project.
Wij dragen breed onze verantwoordelijkheid
Een van de pijlers binnen onze bedrijfscultuur is dat iedere medewerker en wij als team ons te allen tijde verantwoordelijk voelen voor het werk dat wij uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Wij willen graag goed en mooi werk maken!
Kennis van materialen, technieken en verspaning
Ons bedrijf bestaat al vele jaren. Onze “oude” vakmensen dragen hun kennis over aan de jongere garde binnen Huitink. Zeg maar de kneepjes van het vak!
De verbindende schakel tussen ontwerp en uitvoering
Wij stellen een goede relatie met onze opdrachtgevers op prijs. Vanuit deze samenwerking zijn wij gemotiveerd om onze expertise in te brengen wanneer de klant dat wenst.
Ondersteuning met 3D tekenwerk
Wij tekenen in het 3D-pakket van Solid Works en waar nodig ondersteunen wij hiermee opdrachtgevers.

Huitink Oldenzaal

0541 - 514 480

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huitink Oldenzaal
Edisonstraat 42
7575 AT Oldenzaal

Wij zijn op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij een aantal vacatures openstaan. Word jij onze nieuwe collega? druk op onderstaande knop en bekijk onze openstaande vacatures!